C-Auto d.o.o. - ovlašteni distributer i serviser vozila marke CITROËN za Republiku Srpsku.

Vrijeme je da Vašeg limenog ljubimca prepustite vrhunskim stručnjacima našeg servisa

C-Auto d.o.o. Banja Luka je ovlašteni serviser Citröen vozila već punih 17 godina. Servisni centar, kapaciteta 8 dizalica je opremljen sa najsavremenijom dijagnostičkom opremom, univerzalnim i specijalnim alatima.
C-Auto d.o.o. Banja Luka je ovlašteni serviser Citröen vozila. Servisni centar, kapaciteta 8 dizalica je opremljen sa najsavremenijom dijagnostickom opremom, univerzalnim i specijalnim alatima.

Raspolaže sa prostorom za brzi chrono-servis, redovan servis, a u skorijem planu je i otvaranje odjela za limarsko lakirerske usluge, te autopraonice. 

Servis zapošljava sedam iskusnih automehaničara i dva inženjera koji kontinuirano prate sve savremene trendove u autoindustriji i redovno se edukuju u velikim Citröenovim centrima.

U sklopu servisa je i prodaja rezervnih dijelova sa skladištem površine 100 m2 koje raspolaže sa iskljucivo originalnim rezervnim dijelovima, cija se dopuna vrši dva puta sedmično tako da u veoma kratkom vremenskom periodu možete doci do traženih dijelova.

Svim klijentima koji dolaze na servis obezbijeđena je i prostorija za čekanje u sklopu servisa, moderno opremljen Caffe Bar Radionica sa besplatnim Wi-Fi internetom.
new-c4-red.png

Trebate pomoć? 17 godina smo tu za Vas!

Radno vrijeme
Pon-Pet:  08:00 - 16:00
Subota:   08:00 - 12:00
Pozovite nas
+387 66 800 336