C-Auto d.o.o. - ovlašteni distributer i serviser vozila marke CITROËN za Republiku Srpsku.

Aktuelnosti iz C-Auto

ë-Jumpy Van of the year

05.jpg

Citroën ë-Jumpy nagrađen titulom Van of the year

Nakon dostavnog modela Citroën Berlingo nagrađenog 2019., sada je došao na red ë-Jumpy za primanje ove prestižne titule “International Van of the Year 2021”.

Citroën ë-Jumpy nagrađen je prestižnom titulom “International Van of The Year 2021”. Njegov suvremeni stil, udobnost u vozilu, prostor za pohranu i optimizirani utovarni kapacitet u kombinaciji s prednostima najbolje električne tehnologije, uvjerila je žiri sastavljen od 24 neovisna novinara i urednika specijaliziranih časopisa lakih gospodarskih vozila. Ova nagrada, za koju su glasovali članovi žirija I-VOTY i koje predsjeda Jarlath Sweeney, naglašava važnost ove ponude usredotočene na energetsku tranziciju i prilagođenu profesionalnim korisnicima. Ovo je šesta nagrada, u povijesti ove vrlo poželjne nagrade, kojom je nagrađena marka Citroën.

“Svi Citroënovi timovi su nevjerojatno ponosni na nagradu “International Van of The Year 2021” dodijeljenu za ë-Jumpy. Električna izvedba modela Jumpy pruža profesionalcima praktična rješenja za nove izazove mobilnosti u gradskim i prigradskim područjima zahvaljujući gami koja omogućava putovanja u neviđenoj udobnosti zadržavajući pritom sve korisne značajke termičkog modela. Novi ë-Jumpy vjeran je strategiji marke Citroën u dizajniranju rješenja po mjeri kako bi se udovoljilo našim kupcima. Naša ambicija se sastoji u tome da im inovativnim proizvodima i uslugama olakšamo život i donesemo bezbrižnost. Ova nagrada, koju dodjeljuje stručni žiri, pomoći će nam u ostvarenju naših komercijalnih ciljeva koje imamo za ovaj model.”, rekao je Vincent Cobée - CEO marke Citroën